Dvě salátové okurky nakrájíme na kostičky, 12 ředkviček na kolečka. Promícháme a spojíme zálivkou připravenou z prolisovaného stroužku česneku, lžičky francouzské hořčice, 2 lžic citrónové šťávy, soli, pepře a 2 lžic panenského oleje (já použila pistáciový). Necháme chvíli rozležet.
Recept je pouhým příslibem jídla, avšak teprve chutná krmě svědčí o mistrovství jejího tvůrce kuchaře.
OKURKOVÝ SALÁT
Ano, já vím, je zima a okurka i ředkvičky nemají sezónu, ale dostala jsem náhle strašnou chuť na okurku, tak jsem si tu věc zatavenou v igelitu koupila, mea culpa.
Dvě salátové okurky nakrájíme na kostičky, 12 ředkviček na kolečka. Promícháme a spojíme zálivkou připravenou z prolisovaného stroužku česneku, lžičky francouzské hořčice, 2 lžic citrónové šťávy, soli, pepře a 2 lžic panenského oleje (já použila pistáciový). Necháme chvíli rozležet.
Dvě salátové okurky nakrájíme na kostičky, 12 ředkviček na kolečka. Promícháme a spojíme zálivkou připravenou z prolisovaného stroužku česneku, lžičky francouzské hořčice, 2 lžic citrónové šťávy, soli, pepře a 2 lžic panenského oleje (já použila pistáciový). Necháme chvíli rozležet.
Štítky:
bezlepkové,
okurka,
ředkvičky,
Saláty,
vegan
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat