Je úplně úžasný a navíc bezlepkový! Milovníci máku budou v transu
V míse promícháme 300 g mletého máku, 80 g rapadury (nebo cukru), 2 sáčky vanilkového pudingového prášku, půl lžičky jedlé sody, 2 lžičky kypřicího prášku, půl lžičky skořice a 300 g rostlinného kokosového jogurtu. Těsto rozetřeme do menšího vymaštěného pekáčku, poklademe rozpůlenými švestkami a pečeme při 180 stupních 50 minut.
Jako milovnice máku..potvrzují! Naprosto fenomenální..a zároveň jednoduché a rychlé, moc děkuji za tento recept.
OdpovědětVymazatJá děkuju za komentář, je skvělé vidět, že to někdo čte a dokonce vyzkouší! Krásný víkend :)
VymazatPekla jsem jej včera již podruhé a je ho půlka pryč...je úžasný! Děkuji za recept:)
OdpovědětVymazattaké ho peču pravidelně :)
VymazatDobry den, potrebovala bych pro 15 lidi ke svacine. Je to mnozstvi na velky plech? Moc dekuji!
OdpovědětVymazatDobrý den, v receptu je napsáno "menší pekáček", na 15 dílků to nařežete, ale asi se 15 lidí nenasytí
VymazatEvi,šel by použít i klasický bílý farmářský jogurt /kravský/ ?
OdpovědětVymazaturčitě, rostlinný je tam z etických, nikoliv chuťových důvodů
Vymazatdokonalost sama... dělám velmi často. Bohužel již nemám švestky a absťák je na světě :-D
OdpovědětVymazatzkusím, děkuji!!
OdpovědětVymazat