Velejemné brownies ze žluťoučké dýně hokkaido.
Ve vodní lázni rozehřejeme 200 g vysokoprocentní bezmléčné čokolády. Dýni hokkaido nakrájíme na plátky a upečeme doměkka. 300 g upečené dýně vložíme do mixéru, přidáme 4 lžíce kávového likéru (návod na přípravu najdete v albu Ostatní pokusy), 200 ml kokosového mléka, lžičku mleté vanilky a 80 g vypeckovaných datlí (sušené musíme předem namočit). Rozmixujeme dohladka, přidáme rozpuštěnou čokoládu a ještě společně pomixujeme. Přendáme do mísy a zapracujeme 60 g pohankové mouky a lžičku kypřicího prášku. Rozetřeme do vymazaného malého pekáčku (25/25 cm) a pečeme při 170 stupních 20 – 25 minut.
Dobrý den, prosím Vás kde kupujete vysokoprocentní bezmléčnou čokoládu. Děkuji Šárka
OdpovědětVymazatMy ji máme ze zdravé výživy :) Určitě takový country life ji mít bude ...
VymazatAno, seženete ji třeba zde: http://www.countrylife.cz/cokoladove-pecicky-100-g-bio-country-life
VymazatDěkuji za radu :-)
VymazatNo vypadá naprosto báječně!
OdpovědětVymazatNEPLECHA NA PLECHU
Naprosto boží!
OdpovědětVymazat