A zase ta dýně! :):)
Dvě menší dýně nakrájíme na kostky a uvaříme do měkka v páře a rozmixujeme, potřebujeme dostat 800 g dýňového pyré. Necháme ho vychladnout a na vále do něj zapracujeme 350 g hladké kukuřičné mouky, lžičku soli a 100 g Hrašky. Z těsta vyválíme hada, nakrájíme na dílky, ozdobíme vidličkou a zavařujeme do vroucí slané vody. Občas promícháme a vaříme pět minut od doby, kdy vyplavou na hladinu.
100 g pistácií vyloupeme a nahrubo nasekáme. Dvě červené cibule nakrájíme na půlkolečka a obojí osmažíme v dostatečném množství oleje, intenzita křupavosti je na vás. Nočky na talíři zdobíme kopečkem cibulové směsi a jíme se syrovou zeleninou.
Mňam! Urodilo se mi dostatek hokkaid, takže asi nebudu vařit nic jiného 😊
OdpovědětVymazatVýborný recept.. právě jsem dojedla nočky! Ty se u nás doma ujmou! Díky!
OdpovědětVymazat