Na dvou lžících oleje osmahneme půl lžičky kurkumy, půl lžičky tlučeného koriandru, půl lžičky římského kmínu, lžičku čerstvého strouhaného zázvoru a čtvrt lžičky pískavice. Přidáme 400 g nasekaného špenátu (čerstvý je lepší, ale lze použít i mražený), 400 g předem uvařené cizrny a osolíme. Za občasného zamíchání dusíme 10 minut, zjemníme 250 ml mandlové smetany a odstavíme. Vmícháme lžíci citrónové šťávy a 100 g na kostičky nakrájeného veganského sýra. Na talíři ozdobíme nasucho praženými kešu. Podáváme s rýží, plackami nebo chlebem.
Dobrý den paní Evo, máte typ na štědrovečerní (sváteční) veganské menu? :-) děkuji Margita
OdpovědětVymazatDobrý den paní Evo, máte typ na štědrovečerní (sváteční) veganské menu? :-) děkuji Margita
OdpovědětVymazat