200 g bylinkového tofu nakrájíme na kostičky, promícháme se dvěma lžícemi sojové omáčky a dozlatova osmahneme na dvou lžících oleje spolu se dvěma lžícemi slunečnicových semínek. Jednu červenou papriku, jednu červenou cibuli a pět řapíků celeru nakrájíme nadrobno. V mixéru rozmixujeme dvě rajčata, jednu červenou cibuli, stroužek česneku, lžíci medu, pepř, sůl, šťávu z půlky citrónu a lžíci bílého jogurtu a promícháme se zeleninou. Uvaříme 250 g těstovin, propláchneme je studenou vodou, vmícháme k zelenině a nakonec přidáme osmažené tofu a misku nasekaných bylinek (mladé lístky pampelišky, řebříčku, popence, jahodníku, šťovíku, vrbiny penízkové, bršlice, jitrocele, květu sedmikrásky atd…).
více ZDE
Žádné komentáře:
Okomentovat