SALÁT Z ORZA S DIVOKÝM PESTEM

Vrátili jsme se z výletu hladoví a co se bude jíst? Bleskově uvařený salát 
100% vegan.
Uvaříme 200 g orza (těstovinové rýže) a promícháme ho se dvěma nakrájenými červenými cibulemi, 300 g konzervovaných zelených fazolek a 300 g konzervovaných červených fazolí. Pokud máte čas, je lepší fazole předem uvařit a fazolky použít čerstvé, jen krátce povařené v páře. Misku směsi divokých a zahradních bylinek (bršlice – ta musí převažovat, řebříček, bazalka, dobromysl a šalvěj) rozmixujeme spolu se třemi stroužky česneku, solí, 50 g slunečnicových semínek a 50 ml oleje z vlašských ořechů na pesto. Vmícháme k orzu a zelenině a ihned podáváme.



více ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat