ZELENINA S TOFU VE WOKU

Vyzkoušejte skvělé tofu japonské filety od firmy Taifun, hodí se svou sladkokyselou a kořeněnou chutí do asijských jídel.
Vaříme dvě středně velké brambory ve slupce 15 minut, zchladíme je, oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, dáme stranou.
160 g tofu filet nakrájíme na nudličky a osmahneme na lžíci oleje v pánvi wok. Dáme stranou. 
Jeden pórek a 3 – 4 barevné papriky nakrájíme na tenké nudličky. Ve woku rozehřejeme dvě lžíce oleje a vložíme do ní zeleninu. Deset minut opékáme na středním ohni, přidáme tofu, brambory, čerstvě mletý pepř a sůl. Podlijeme 200 ml kokosové smetany, přiklopíme a dusíme 15 minut. Hotové ochutíme octem nebo citrónovou šťávou. Podáváme s dušenou jasmínovou rýží.



Žádné komentáře:

Okomentovat