Rychlý a chutný.
V míse promícháme 100 g strouhaného kokosu, 200 g celozrnné špaldové mouky, 100 g celozrnné žitné mouky, 100 g kokosového cukru (nebo obyčejného cukru), 2 lžičky kypřicího prášku, půl lžičky jedlé sody, lžičku skořice, 50 ml rozehřátého kokosového oleje a 250 ml kokosového mléka (z krabice nebo domácí, nikoliv z plechovky). Promícháme, rozetřeme do menšího pekáčku vytřeného kokosovým olejem, posypeme černým rybízem a pečeme při 180 stupních 30 minut.
Nevěděla jsem,co se zbytkem kokosového mléka,tak jsem zkusila Váš perníček a musím říct,že byl skvělý.Trochu jsem se bála,těsto bylo tuhý,ale nakonec to dobře dopadlo a moc jsem si pochutnala.Ještě jsem dala trošku perníkového koření.Určitě budu péct častěji :-)
OdpovědětVymazat