Večer namočíme 300 g cizrny, druhý den ji v čisté vodě uvaříme doměkka. Scedíme, dáme do pekáčku s pečicím papírem a důkladně promícháme se 2 lžícemi oleje,1 lžičkou oblíbeného ostřejšího koření (karí, ras el hanout, tajine nebo garam masala), 1 lžičkou kurkumy, 1 lžičkou soli a 1 lžičkou uzené papriky. Pečeme při 200 °C 20 – 30 minut. Během pečení jednou promícháme.
Recept je pouhým příslibem jídla, avšak teprve chutná krmě svědčí o mistrovství jejího tvůrce kuchaře.
PIKANTNÍ CIZRNOVÉ MLSÁNÍ
Chutnější a zdravější než brambůrky! 
Večer namočíme 300 g cizrny, druhý den ji v čisté vodě uvaříme doměkka. Scedíme, dáme do pekáčku s pečicím papírem a důkladně promícháme se 2 lžícemi oleje,1 lžičkou oblíbeného ostřejšího koření (karí, ras el hanout, tajine nebo garam masala), 1 lžičkou kurkumy, 1 lžičkou soli a 1 lžičkou uzené papriky. Pečeme při 200 °C 20 – 30 minut. Během pečení jednou promícháme.
Večer namočíme 300 g cizrny, druhý den ji v čisté vodě uvaříme doměkka. Scedíme, dáme do pekáčku s pečicím papírem a důkladně promícháme se 2 lžícemi oleje,1 lžičkou oblíbeného ostřejšího koření (karí, ras el hanout, tajine nebo garam masala), 1 lžičkou kurkumy, 1 lžičkou soli a 1 lžičkou uzené papriky. Pečeme při 200 °C 20 – 30 minut. Během pečení jednou promícháme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)

Žádné komentáře:
Okomentovat