PAN PEKAŘ A JEHO OPOBCHOD


Od pana Pekaře (Křivánka) nakupuji už druhým rokem a vzhledem k častým dotazům, jak a kde sháním obilí a další obiloviny včetně jahel a pohanky, luštěniny, rozličná semínka, oříšky, sušené ovoce, sušená rajčata, oleje a další, převážně lokální, dobroty, představuji vám jeho e-shop. 
Nákup z Opobchodu je naprosto jiný než v běžných internetových obchodech, a to nejen ve způsobu objednávání, ačkoliv se s panem Křivánkem osobně neznám, nikdy jsme se neviděli, málokdy se zapomene zeptat, jak se mi daří a připojit pár osobních slov.
Pokud v nakupování potravin nevidíte jen způsob, jak co nejrychleji a nejlevněji získat cokoliv poživatelného, ale chcete se zároveň vzdělat, pobavit a přiučit něčemu novému, doporučuji vřele Opobchod i Lexikon Opobchodu.
Včera mi zrovinka přišel balíček, který obsahoval výtečnou cizrnu, basmati rýži, kešu oříšky a 75% čokoládu, která je naprosto, ale naprosto nejlepší na světě!




Emotikona smile




11 komentářů:

  1. Evo,
    právě jsme prolistovala Opobchod a musím říct, že stránky jsou originální a sortiment velmi rozmanitý!
    Ta čokoláda mě moc láká ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Také tam nakupuji a rozhodně si nemohu stěžovat. Doporučuji. Vtipně řešené webové stránky.

    OdpovědětVymazat
  3. Také tam nakupuji a rozhodně si nemohu stěžovat. Doporučuji. Vtipně řešené webové stránky.

    OdpovědětVymazat
  4. Opobchodní Ořechy a mandle jsou naprostá lahůdka!

    OdpovědětVymazat
  5. Já nakupuji v podobném www.pytlici.cz - založeno na stejných principech a taky jsou moc fajn... Možná pro změnu vyzkouším zase Opobchod, jsou vážně vtipní. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Oponešický Opobchod pana Pekaře mám taky moc ráda, loni jsem o něm též psala na blogu. http://wheretigerslive.blogspot.cz/2014/11/kde-nakupuji-dobroty.html
    Krásné dny a díky za Vaše úžasné recepty, jste mi velkou inspirací, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat
  7. děkuju za seznámení s Opobchcodem, je originální:) nemáte tip na obchdo,kde by měli i větší nabídku pohromadě a také vážili do pytlíků? ráda bych přestala nakupovat v igelitobalech,ale nikde na netu jsme neobjevila obchod se širokou nabídkou- adzuki, soja často chybí...děkuju:)Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, obchod, kde by prodávali na kila soju a adzuki, neznám.

      Vymazat
    2. http://www.svetplodu.cz/svetplodu/eshop/23-1-Obilniny-a-lusteniny/0/5/749-Fazole-ADZUKI-1kg

      Vymazat
  8. Poprvé jsme si kupovali nábytek do našeho nově zrekonstruovaného bytečku na Praze 1 snad před třemi lety. Tehdy ještě internetové obchody nebyly tak rozšířené. Dnes si bez nich nemůžeme snad ani život představit. Kor v době, kdy se po nás ohání vláda, abychom snižovali potenciální rizika přenosu toho jejich vymyšleného viru.

    OdpovědětVymazat