PF 2018

Mnoho pevných a vědomých kroků po živé zemi v roce 2018!



Ještě si vypůjčím slova od mojí drahé přítelkyně Martiny, líbila se mi tolik, že jsem si je uložila přesně pro tuto příležitost.
"Příští rok vstoupí Uran do znamení Býka, kde bude do roku 2026. Uran je spojen se změnami, revolucemi a hlavně zvraty toho
, co zatuhlo, uvízlo a zkostnatělo. Býk je spojen s tím, co máme k dispozici, s tím, co vlastníme , co máme zděděné a to jak na úrovni osobní, tak i přírodní a společenské, či o čem si myslíme, že je samozřejmostí. Uran začne měnit náš vztah k tradici, zvykům, tomu, co vlastníme. Ekologie začne být osobní záležitostí, ať chceme nebo ne. Škoda, že většina lidí nechce, takže bude muset. To ovšem bude bolet. Čeká nás opravdu dobrodružné období. Ono nejde jen o ekologii přírody, ale i o ekologii ducha a ekologii duchovna. Vše je potřeba očistit, oživit a nebát se jít proti síle setrvačnosti, zvyků, pohodlí a konzumu."
Tak šťastný a veselý! A zjevně plný překvapení 💣

18 komentářů:

  1. Hodně zdraví a radosti do svatojànu!
    Pavel

    OdpovědětVymazat
  2. No tak uvidíme, co nám ta osmička přinese...:-).
    Šťastný nový rok Vám přeji.
    Henrieta

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji Vám krásný nový rok plný splněných přání a mnoho nových nápadů a po boku samé dobré lidi. Děkuji za vše, co sdílíte. Máte můj obdiv.

    OdpovědětVymazat
  4. Nejspíš se chystají velké změny, je to cítit na každém kroku. Vy se o ně přičiňujete už několikátým rokem a věřím, že už občas musíte být velmi unavená. Každopádně děkuji za Váš aktivní přístup ke světu, za to kolik sil věnujete nenásilné osvětové činnosti a přeji Vám hodně energie do další práce. Jste mou velkou inspirací.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc vám děkuju, Evo. Snad ty změny budou opravdu k lepšímu :)

      Vymazat
  5. Krásný nový rok 2018. Moc děkuji za váš blog, za vaše písmenka, vaší tvorbu. Díky vám se můj svět začíná přetvářet na čistější, tradičnější, prostě přírodní.Jste mým vzorem, ještě jednou veliké díky a v novém roce hodně zdraví a kapičku štěstí.

    OdpovědětVymazat
  6. Přeji Vám šťastný, radostný nový rok, naplněný láskou, zdravím, pohodou.
    Děkuji za celoroční inspiraci, za motivující slova.
    Alena

    OdpovědětVymazat
  7. Vse nejlepsi do noveho roku 2018 :-)
    PS: Dostala jsem pod stromek soubor vasich kucharek a jsou naprosto dokonale. Recepty, povidani, pribehy a krasne fotografie. Moc dekuji :-D A mnoho stesti s dalsimi knizkami :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Některé komentáře záhadně zmizely, každopádně všem děkuji!

    OdpovědětVymazat
  9. Do nového roku Vám a Vašim blízkým přeji hodně zdraví, štěstí a pohodové dny.
    Dana

    OdpovědětVymazat
  10. Krásná slova tam nahoře, děkuji za ně a přeji Vám Evi ze srdce požehnaný nový rok! Zuzana

    OdpovědětVymazat