KARBANÁTKY Z FAZOLÍ A ZELENINY

Lahodné bezlepkové karbanátky, zaručeně si pochutnáte 
Večer předem namočíme a druhý den uvaříme 150 g červených fazolí. Uvaříme také dvě červené řepy střední velikosti a oloupeme je. Do mixéru vložíme scezené fazole, pokrájené řepy, hlávku syrové brokolice a 3 stroužky česneku. Rozmixujeme a v míse promícháme se solí, pepřem, majoránkou, 4 lžícemi psyllia (místo vejce) a 100 g hladké kukuřičné mouky. Tvoříme karbanátky, které pečeme v troubě nebo smažíme na pánvi. Podáváme s brambory a salátem.


4 komentáře:

  1. EVI,můžu místo psyllia použít hrachovou mouku?

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jsem nakonec dala to vejce a byly skvělý!!!K tomu Váš coleslaw a nemělo to chybu!

    OdpovědětVymazat
  3. Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho v horkovzdušné troubě? Děkuji, Adéla

    OdpovědětVymazat