V hluboké pánvi rozehřejeme 4 lžíce panenského olivového oleje a osmahneme na něm na droboučké kostičky nakrájeného 200 g marinovaného (nebo uzeného) tofu. Jakmile je tofu dozlatova osmažené, vmícháme nasekanou cibuli a 3 stroužky česneku. Společně smažíme ještě pár minut, vlijeme 200 ml ovesné smetany, vmícháme 2 lžíce veganského margarínu, velkou hrst čerstvého organa, osolíme, okořeníme čerstvě tlučeným pepřem a prohřejeme.
Uvaříme 400 g semolinových špaget a promícháme je s omáčkou.
Celou dobu, kdy děti přestaly chodit do školy, vařím každý den dle vašich receptů. Jsou rychlá a ještě ke všemu moc dobrá. Toto jídlo opět nezklamalo. Díky. Simona
OdpovědětVymazattak to je pro mě čest, děkuji :)
Vymazat