PALAČINKY S JAHODOVÝM TOFU

V nádobě rozšleháme 700 ml rostlinného mléka (já použila doma vyrobené ovesno-dýňové), špetku soli, 40 g Hrašky rozmíchané v troše vody na hladkou kašičku, 3 lžíce panenského slunečnicového oleje, 1 lžíci cukru a 300 g polohrubé mouky na hladké palačinkové těsto. Necháme nejméně dvě hodiny odpočinout v chladu a poté smažíme tenké palačinky jak jsme zvyklí.
Dohladka rozmixujeme 250 g přírodního tofu, 300 g jahod (já měla vlastní zmražené) a 80 g datlového sirupu. Pokud je výsledný krém příliš řídký, můžeme do něj zašlehat sáček ztužovače šlehačky. Tímto jahodovým krémem naplníme palačinky, smotáme je a ozdobíme datlovým sirupem.


více ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat