ŠPAGETY SE ZAHRADNICKÝM PESTEM

V sobotu jsme se byli vykoupat a vrátili jsme se pěkně hladoví. Takže to musela být rychlovka. Na záhonku jsem otrhala listy špenátu, rukoly a řeřichy, byla toho pěkná miska. Po oprání jsem lístky vložila do mixéru spolu se třemi stroužky česneku, 200 g bylinkového tofu, 100 g kešu oříšků, solí a asi 50 ml ovesné smetany. Všechno jsem rozmixovala dohladka a promíchala s balíčkem uvařených semolinových špaget. Je to výborný a zdravý letní oběd a navíc je připravený opravdu bleskově.


více ZDE

1 komentář:

  1. Tak to bych si okamžitě dala, jen na zahradě jsem už špenát sklidila do mrazáku a další zatím neroste, rukolu nemám, řeřichu nyní také nemám, kešu také ne. Jen ty špagety :o)) Hm škoda...tak příště.
    Ála

    OdpovědětSmazat