Na záhonu už sklízíme rukolu a tak ji
chodím ujídat rovnou z hlíny a dávám ji všude, kde je to možné. Rukola je
můj oblíbenec.
V 300 ml osolené vody uvaříme doměkka 150 g propláchnutého bulguru. Vložíme do mísy, promícháme se lžící olivového oleje a necháme vychladnout. Vmícháme pokrájenou zeleninu: 2 cibule, 1 salátovou okurku a 1 červenou papriku. Přidáme 200 g rozdrobeného bylinkového tofu, 100 g černých oliv a 80 g rukoly. Osolíme, opepříme a ochutíme šťávou z půlky citronu.
V 300 ml osolené vody uvaříme doměkka 150 g propláchnutého bulguru. Vložíme do mísy, promícháme se lžící olivového oleje a necháme vychladnout. Vmícháme pokrájenou zeleninu: 2 cibule, 1 salátovou okurku a 1 červenou papriku. Přidáme 200 g rozdrobeného bylinkového tofu, 100 g černých oliv a 80 g rukoly. Osolíme, opepříme a ochutíme šťávou z půlky citronu.
Mám to naprosto stejně. Rukola se hodí všude
OdpovědětVymazatKrásně to vypadá a určitě i chutná! Vášeň pro rukolu sdílím :)
OdpovědětVymazat