BULGUROVÝ SALÁT S RUKOLOU


Na záhonu už sklízíme rukolu a tak ji chodím ujídat rovnou z hlíny a dávám ji všude, kde je to možné. Rukola je můj oblíbenec.
 V 300 ml osolené vody uvaříme doměkka 150 g propláchnutého bulguru. Vložíme do mísy, promícháme se lžící olivového oleje a necháme vychladnout. Vmícháme pokrájenou zeleninu: 2 cibule, 1 salátovou okurku a 1 červenou papriku. Přidáme 200 g rozdrobeného bylinkového tofu, 100 g černých oliv a 80 g rukoly. Osolíme, opepříme a ochutíme šťávou z půlky citronu.



2 komentáře:

  1. Mám to naprosto stejně. Rukola se hodí všude

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně to vypadá a určitě i chutná! Vášeň pro rukolu sdílím :)

    OdpovědětVymazat