Recept je pouhým příslibem jídla, avšak teprve chutná krmě svědčí o mistrovství jejího tvůrce kuchaře.
FAZOLOVÁ POMAZÁNKA
Plechovku červených fazolí propláchneme a necháme dobře okapat. Vložíme do
mixéru, přidáme kousek nakrájeného pórku, stroužek česneku, sůl, lžíci
citrónové šťávy, 3 lžíce olivového oleje a 3 lžíce lahůdkového droždí.
Rozmixujeme dohladka. Pomazánka je rychlá, jednoduchá a opravdu moc dobrá.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Dneska jste mi zachránila večeři, potřebovala jsem něco rychlého a pomazánka byla s čerstvým chlebem a kapií dokonalá :-)
OdpovědětVymazatTo je skvělé :) Jsem ráda, že chutnala!
VymazatJe naprosto luxusní!! Moc díky za prima recept. :-)
OdpovědětVymazat