AROMATICKÉ NUDLIČKY

200 g bílého tofu nakrájíme na nudličky a promícháme s těstíčkem ze dvou bílků, lžičky sojové omáčky a vrchovaté lžíce bramborového škrobu.
Jeden menší celer a dvě velké mrkve pokrájíme na tenké nudličky, velkou cibuli na půlkolečka a kousek čerstvého zázvoru nasekáme nadrobno. V misce smícháme dvě lžíce sojové omáčky a lžičku čerstvě nadrceného kmínu.
V pánvi WOK rozpálíme dvě lžíce oleje a zprudka na něm osmahneme tofu, po chvilce přidáme všechnu zeleninu a mícháme asi 8 minut, dokud není zelenina na skus. Nakonec vmícháme sojovou omáčku s kmínem a případně dosolíme. Podáváme s čínskými nudlemi a zeleninovým salátem.


více ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat