INDICKÝ MANGOLD

100% vegan
I když to nevypadá nijak extra vábně, je to namouduši skvostný!
400 g čerstvého nebo zmraženého nakrájeného mangoldu krátce podusíme se dvěma lžícemi vody. Na třech lžících oleje osmahneme cibuli, přidáme čtvrt lžičky skořice, čtvrt lžičky kardamonu, čtvrt lžičky mletého sušeného zázvoru, 2 utřené stroužky česneku, půl lžičky koriandru, půl lžičky garam masaly, chilli podle chuti a necháme na pánvi rozvonět. Přidáme podušený mangold, 400 g krájených rajčat z plechovky, osolíme a dusíme deset minut. Částečně pomixujeme, přidáme 200 g přírodního tofu nakrájeného na kostičky a necháme ještě pár minut probublávat. Nakonec ochutíme dvěma lžícemi citrónové šťávy.



více ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat