Bulvu celeru očistíme a 15 - 20 minut vaříme. Po vychladnutí nakrájíme na plátky a marinujeme ve směsi 4 lžic sojové omáčky, půl lžičky pepře, 4 lžic bílého vína, lžíce hořčice (nejlépe domácí – album Ostatní pokusy), tří utřených stroužků česneku a lžíce kukuřičného škrobu. Celer ponecháme v marinádě minimálně hodinu, raději více. 100 g Hrašky promícháme se 100 ml vody a slitou marinádou z celeru na kašičku, plátky celeru v něm namáčíme, obalujeme v loupaném konopném semínku a smažíme na pánvi vytřené olejem. Podáváme s bramborovou kaší.
více ZDE
Dobrý den, tak jsem dnes dělala...vyborne, chutnalo všem!!!
OdpovědětVymazatDěkuji, dělala jsem klasiku trojobalu, nám chutná, ale mame rádi zmenu a stále neco noveho...��
Krásný den. Ilona