Tohle vlastně není opravdový recept, spíš návod, jak uvařit polévku z toho, co vám vyrostlo na zahradě. Na másle nebo oleji zpěňte cibuli, přidejte pokrájenou kořenovou zeleninu jakou máte (mrkev, celer, petržel, pastinák, tuřín…) a 10 minut restujte, přilijte vodu a do ní dejte další zeleninu, například červenou řepu i s listy, nať z brokolice, pár listů celeru, kedluben, kapustu, nové brambory a tři polévkové lžíce ovesných vloček a povařte deset minut. Nakonec přidejte tu zeleninu, která se vaří nejkratší dobu, například vyloupaný hrášek a brokolici. Teď už vařte jen krátce, tři až pět minut. Nakonec polévku osolte a ozdobte čerstvou petrželovou natí a pažitkou.
více ZDE
Dobrý den, děkuji za nabídku, zatím nepotřebuji zvyšovat návštěvnost svého blogu, nic neprodávám, dělám to jen pro radost. Krásný den.
OdpovědětVymazat