Recept je pouhým příslibem jídla, avšak teprve chutná krmě svědčí o mistrovství jejího tvůrce kuchaře.
JARO
Zima je u konce, začíná jaro. Jen málo věcí na světě je nádhernějších. Přeju vám všem, aby pro vás letošní jaro znamenalo obrodu, nové síly, nové zážitky a nové náměty k přemýšlení a hlavně nové důvody k radosti.
Dobrý večer,Vaše recepty jsou přímo úžasné.Chtěla bych se zeptat,popenec sušíte,nebo používáte čerstvý? A ještě jeden dotaz mám:jak časově máte rozvrhnuté pečení chleba?Jsem pracující žena a nějak mi to nevychází?! Děkuji a přeji kráásné Velikonoce!!!
Dobré ráno, popenec je moje oblíbená bylinka, používám ho čerstvý, sušený i do hojivých olejů. Chleba zadělám večer a druhý den dopoledne peču. Můžete zadělat ráno když vstanete a péct večer. Krásné svátky jara i vám, děkuju.
Dobré ráno, používám obyčejný jedlý slunečnicový olej Slunka. Nezplesnivěl vám vinou oleje, ale asi vám nějaké byliny vyčnívaly nad hladinu nebo jste neprotřepávala.
Hodně pozitivní energie i Vám :))
OdpovědětVymazatděkuju :)
VymazatDobrý večer,Vaše recepty jsou přímo úžasné.Chtěla bych se zeptat,popenec sušíte,nebo používáte čerstvý? A ještě jeden dotaz mám:jak časově máte rozvrhnuté pečení chleba?Jsem pracující žena a nějak mi to nevychází?!
OdpovědětVymazatDěkuji a přeji kráásné Velikonoce!!!
Dobré ráno, popenec je moje oblíbená bylinka, používám ho čerstvý, sušený i do hojivých olejů.
VymazatChleba zadělám večer a druhý den dopoledne peču. Můžete zadělat ráno když vstanete a péct večer.
Krásné svátky jara i vám, děkuju.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jaký slunečnicový olej používáte na výrobu pleťového oleje? Použila jsem obyčejný a začal plesnivět. Děkuji
OdpovědětVymazatDobré ráno, používám obyčejný jedlý slunečnicový olej Slunka. Nezplesnivěl vám vinou oleje, ale asi vám nějaké byliny vyčnívaly nad hladinu nebo jste neprotřepávala.
Vymazat