Jednoduchá a dobrá směs zeleniny a žampionů ostré chuti.
100% vegan.
Rozmixujeme 3 stroužky česneku, kousek čerstvého zázvoru a dvě chilli papričky s troškou vody. V hluboké pánvi rozehřejeme tři lžíce olivového oleje a osmahneme na něm lžičku tlučeného kmínu, lžičku tlučeného koriandru a půl lžičky kurkumy. Jakmile začne koření vonět, přidáme česnekovou pastu a 300 g žampionů. Pět minut smažíme, přidáme 400 g oloupaných a pokrájených rajčat a 400 g ačokči (můžete použít bílou papriku). Osolíme a pět minut dusíme. Podáváme s rýží posypané čerstvými jarními bylinkami, ty jsou na tom jídle ostatně to nejhodnotnější
co je AČOKČA?
více zeleninových receptů ZDE
Žádné komentáře:
Okomentovat